Főoldal
Kismamapárna? Mire jó?
Gyakran Ismételt Kérdések
Árak
Szövetminták, rendelés
Akciók
Garancia
Elérhetőségek
Ágyneműk, kiegészítők

           Árak
 
 

                                        Árak:

 

Kedves Érdeklődő!   

Mindenek előtt szeretnénk figyelmébe ajánlani Akciók menüpontunkat, ahol megtalálja jelenlegi akciónk leírását !

Szintén fontos és kiemelendő (mivel eddig csak az  Anyagösszetétel  menüpontunkban szerepelt, és sok kedves vásárlónk figyelmét elkerülte) ez a pár sor, amely akkor aktuális, ha Ön keménynek, vagy nehezen formázhatónak találja a mikrogyöngy töltetű párnát:
 
Használat során a mikrogyöngy összetömörödik, így idővel aktuálissá válhat az utántöltés. Éppen ezért , mi egy kicsit túltöltjük a párnát , így az első utántöltés otthon megoldható. Ehhez az első használatkor ki kell venni a töltetből annyit, hogy a párna megfelelően puha legyen. A maradékot tegye el, és ha úgy érzi, hogy már nagyon puha a párna és kevés benne a töltet (ez akár fél év is lehet), akkor vegye elő, és töltse vissza.
 

 

Tapasztalataink szerint sokan félnek attól, hogy a meglehetősen alacsony árfekvésű termékeinkhez nem megfelelő minőség párosul. Az alacsony árainknak egyetlen magyarázata, hogy mi családi vállalkozásként működő gyártók vagyunk, emellett csak interneten értékesítünk,  és emiatt -értelemszerűen- nem kell offline(hagyományos) üzletet üzemeltetnünk, ami magas költségekkel járna. Mindemellett minden kedves vásárlónknak felajánlunk egy100%-os megelégedettségi garanciát , addig, amíg feltehetően használni fogja termékeinket. Erről bővebben a nyitólapunkon, és a Garancia menüpontunkban olvashat.

 

 

A standard szopipárna mérete:

 

      hossza:          töltet nélkül, kiterítve, a leghosszabb részen 140 cm

    

 szélessége:         töltet nélkül, kiterítve, a legvastagabb részen 40 cm

 

          súlya:         kompletten (mikrogyöngy töltettel és a szövetanyag)

                             kb. 0,8 kg

 

                             kompletten (tönkölypelyva töltettel és a szövetanyag)

                             kb. 4,3 kg.

                                                   

     

Lehetőség van megrendelni a szopipárnát nagyobb, premium méretben, amennyiben ikreket szeretne szoptatni.
A premium párna nagyobb, szélesebb a standard méretnél. Funkcióját tekintve ugyanazt nyújtja, mint a standard párna, azonban méreténél, és kialakításánál fogva, segítségével akár két csecsemő is szoptatható egyszerre.
 További funkciója, hogy a standard szopipárnát leváltva, 1 éves kor utáni szoptatásnál kényelmesebb a babának és a mamának is, hiszen jobban elfér rajta a pici.

 

A premium /iker/ szopipárna mérete:

 

       hossza:          töltet nélkül, kiterítve, a leghosszabb részen 160 cm

     

 szélessége:          töltet nélkül, kiterítve, a legvastagabb részen 46 cm

 

          súlya:         kompletten (mikrogyöngy töltettel és a szövetanyag)

                             kb. 1,1 kg

                                                   

 

       

Tönkölypelyvával töltve, a standard szopipárna súlya kb. 4,3 kg, ami a normál használatot még nem befolyásolja, és esetleg kisebb utakra is magával viheti. A premium párna esetében azonban, tönköllyel tölve kb. 6kg-ra nőne a súly, ami viszont már az otthoni használatot is nehezíti. Éppen ezért, mi a premium párnát nem javasoljuk tönköly töltettel kérni, de ha valaki ragaszkodik hozzá, természetesen elkészítjük.

Egy komplett párna, a belső fehér, és a külső mintás huzatból áll. Ennek alap ára mikrogyöngy töltettel 5000 forint, tönkölypelyva töltettel 8200 forint (a premium párna esetében mikrogyöngy töltettel 6600 forint). Emellett persze póthuzatot is lehet rendelni, ha valaki szeretne cserét.
Amennyiben a tarkánszőtt, vagy hímzet szövetminták közül szeretne választani huzatot a párnájához, azt felár ellenében teheti meg.

 

 

       
              Amennyiben a tarkánszőtt, vagy hímzett szövetminták közül szeretne választani huzatot a párnájához, azt felár ellenében teheti meg.


Egyéb termékeinket, és azok árát (ágyneműk, baldachinvas, kapucnis fürdőlepedők, bébipárnák, falvédők, gumis lepedők stb.), a babafelszereles.hu honlapunkon találja!

 

 Áraink tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA).

 

 

                                       Fizetés, Áruátvétel:   

 

                     

1.) Utánvéttel, futárszolgálattal küldve, csomagként

                                     vagy 

2.) Készpénzzel, személyesen
 


 
Így tehát:
1.) amennyiben az utánvétet választja (a párna árát, és a feladás díját a csomag átvételekor kell fizetnie a futárnak, pl.: egy standard párna, plusz a feladás díja 6200+1640=7840 Ft): 
az utánvétes feladás díja ebben az esetben 1640 forint. Megrendelés után 2-12 napon belül feladjuk a párnát, és 1-2 nap, amíg megérkezik Önhöz (tehát a teljes átfutási idő kb. 3-14 munkanap).


2.) amennyiben a készpénzt választja:
megrendelés után telefonon értesítjük a párna elkészültéről, így 1-14 napon belül, időpontegyeztetés után, személyesen átvehető Budapesten, a XVII. kerületben (1172 Bp. VIII. utca 17.). 

 

Mi történik a rendelése után?

A beérkezett megrendelést e-mailben automatikusan visszaigazoljuk (telefonon keresztüli rendelés esetén csak ha igény van rá). Ebben a visszaigazolásban minden, a rendeléssel kapcsolatos információt leírunk Önnek, beleértve a rendelt árut, a mintáját, az árát, az átvétel módját is. Ha ez nem történne meg, kérjük jelezze felénk, mert akkor valamilyen okból nem érkezett meg a rendelése.

Amennyiben saját gyártású terméket rendelt, a visszaigazolás után elkészítjük a kért terméket  (szerencsés esetben, a kért termék van raktáron is).

Ha utánvéttel kérte a terméket, a termék elkészülte után (esetleg azonnal is, ha pont van olyan termékünk raktáron amit rendelt) küldjük a csomagot (természetesen ha még valamely alapanyagot is be kell szereznünk hozzá, pár napot csúszhat a teljesítés).
Nem saját gyártású termék esetén, a rendelés beérkezte után küldjük a terméket.

Csomag küldés esetén, a feladás után e-mailt küldünk a csomag feladásának tényéről. Tapasztalatunk szerint a csomagok 1 napon belül meg szoktak érkezni, ha ez nem történne meg, visszajelzést kérünk az e-mailben jelzett időpont után.

Ha a készpénzes átvételt választotta, a termék elkészülte után (esetleg azonnal is, ha pont van olyan termékünk raktáron amit rendelt) e-mailben, vagy telefonon értesítjük a termék elkészültéről, és megbeszélünk egy időpontot, amikor érte tudnak jönni. Ez a hét minden napján, reggel 10 órától este 8 óráig lehetséges, feltéve, hogy otthon vagyunk.

Minden egyéb, ezektől eltérő esetekben felvesszük a kapcsolatot Önnel, és megoldjuk az esetlegesen felmerülő problémákat.


 Áraink tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA).

 
 
Impresszum:
Cég: Babafelszerelés Gyártó és Kereskedelmi Betéti Társaság
Székhely: 1174 Bp. Melczer u. 93.
Cégjegyzék szám: Cg. 01-06-777067
Adószám: 22371319-1-42
 
Minden jog fenntartva! A honlapról bármilyen elemet, vagy szöveget az engedélyünk nélkül felhasználni tilos !